Aqua Belgica logo

Sectorgids Aqua Belgica ‘Alles wat u wil weten over waterbehandeling’
Klik hier voor de Nederlandse versieklik hier voor de Franse versie
Aansluiting van waterbehandelingstoestellen

In de november editie van het maandblad ‘De Onderneming’ verscheen een artikel omtrent de inbreuken die vastgesteld worden tijdens de verplichte keuring van de sanitaire binnenhuisinstallatie bij een nieuwbouwwoning. Helaas werd ook de niet-conforme installatie van een waterontharder genoemd als één van de tien belangrijkste inbreuken. Vanuit het Technisch Comité is er onmiddellijk schriftelijk gereageerd op dit artikel, onder meer om enkele zaken te verduidelijken.
Klik hier voor het artikel uit ‘De Onderneming’.

Aqua Belgica wil haar leden echter nogmaals attent maken op de Technische Paper die enkele jaren geleden opgesteld werd, omtrent de voorschriften die gelden voor de aansluiting van waterbehandelingstoestellen. Klik hier voor de technische paper. 


Aqua Belgica is de beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. Haar leden zijn fabrikanten, assembleerders, verdelers en installateurs van waterbehandelingsinstallaties die door hun lidmaatschap verplicht zijn een bepaalde gedragscode te respecteren.
Aqua Belgica • Willebroekkaai 37/Quai de Willebroeck 37 • B-1000 Brussel/Bruxelles • Tel. 0800 946 50 • info@aquabelgica.be